2001 gsx-r 600 div spm

5 innlegg 0 nye
2001 gsx-r 600 div spm

Heisann.

Kjøpte en '01 gsx-r for 10 dager siden som jeg liker mer å mer for hver dag,flott sykkel og sittestillingen begynner jeg å tilpasse meg godt.
Tanken slo meg etter første kjøretur at dette passer ikke meg mtp sittestillingen og kåpa som fortsatt peker rett frem når jeg svinger,men liker dette mer å mer som sagt så blir nok til at jeg beholder denne sykkelen.

Litt småtteri som bør gjøres,bytte clutch og et framdekk å kanskje en justering da den har en tendens til å stoppe på tomgang?

Den er litt vanskelig å ta igang med,vanskelig å finne forholdet med gassen og clutchen som gjør at den kveler seg ofte med mindre jeg gir mye gass,tenker at dette er slitt clutch? Hører antydning til en liten ulyd når den står i fri med motor igang,når jeg klemmer inn clutchen forsvinner det.
Og det at den stopper på tomgang noen ganger kan være et behov ventiljustering?
Har generelt god mekanisk innsikt men har aldri skrudd på dette før jeg bytta olje og filter igår.
Setter pris på litt hjelp.

Tomgang justeres. Ventiler har ikke noe med det å gjøre, normalt.

Hvis ikke clutch slurer skal den ikke byttes.

Ulyden er normal...

Ok får justere tomgangen litt. Clutch slurer ikke nei.Høres ut som lager-lyd,samme som på personbil når utløserlageret er gåent,ulyden blir borte når man trykker inn clutchn. Sitter vel utløserlager her å som kan bli gåent? Har lest at det er litt 'lyd' i disse men denne lyden kan ikke være normal når den forsvinner når jeg holder inn clutchn?

Da er det bare justering av tomgang og bytte det lageret som mest sannsynlig er gåent og lager lyd.

Jeg skrev: 'Den er litt vanskelig å ta igang med,vanskelig å finne forholdet med gassen og clutchen som gjør at den kveler seg ofte med mindre jeg gir mye gass' Etter det ble kjørt varm nok var ikke dette et problem men kun ved kaldstart.

Kjempe. Problem solved !!!

Har aldri kjørt en mc uten «clutch» lyden.

Det er langt og mye mellom en bil clutch og øret, men alle lyder er «oppe i dagen » på en mc.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.