Engasjement i forumet

23 innlegg 0 nye

Støtter ikke helt "jabba"s tanker om hvorfor det dovnet helt bort her.
Etter min mening var det en jækla uheldig kombinasjon av misnøye med omlegging, med påfølgende protestutmeldinger, og den helt åpenbare grunnen; at FB akkurat da tok helt av.
Det siste er latterlig lett å skjønne at påvirket trafikken enormt her inne.
De fleste av spesialfora utenfor FB er nå døde og begravet. Nesten uansett hva slags interesseområde vi prater om.

At noen fortsatt irriterer seg over de laaange og til tider rimelig psyke OT-trådene og mener dette forsøplet/ødela forumet.., tja. Jeg husker det sånn at om man kjedet seg, og ønsket å fjase litt om alt mulig tull und getøysen, så visste man at man fant relativt likesinnede å sende god og dårlig humor frem og tilbake med. Det er derfor det heter off-topic.

Men, det er faktisk riktig så trist at det har blitt som det har blitt.
Ekspertisen som fantes her inne, totalt sett, mener jeg var uovertruffen. Humoren var til tider glimrende.

Om forumet her, eller si; fora generelt, kommer sterkere tilbake, tja se det? Kanskje vil folk etter hvert bli lei av å ikke finne tilbake til diskusjoner/kategorier i MC-relaterte FB-grupper?

Humor er farlig. Det er ingen sikkerhet for at "objektet" ser like humoristisk på det som gjøgleren. Når personer og meninger blir blinken fører det fort til ubehag hos mange.

Å skyte blink er mye mer gøy enn å være blinken.

I sin storhetstid var det vel et tyvetalls aktive medlemmer.....mens det var mange hundre som var innom hver måned.

FB skulle overta, og har nok det til dels, men da helt uten samme mål. Her, og andre forum, samler på sakene og det blir til en database.

FB er øyeblikkelige der og da, og kan være nærmest umulig å spore tilbake til om et par timer.

De fleste dedikerte sidene stenger ute alt annet enn happy day meldinger....og vas. Det er selvfølgelig halt tillatt, så absolutt... men da blir det ikke særlig input... 400 likes og 3 kommentarer om hvor flott bildet var......er helt fint, men også helt meningsløst som faglig forum.

Noen er medlemmer av over 100 "døde" grupper som fikk en fin start, men uten bevegelse etter den første måneden. Å lage gruppen "lukket" er jo den ultimate "fuck you" statement.

Men, det er bare min mening. Ikke sikkert noen er enig med meg lengre.....

Her igjen blir det snakk om en omlegging. Jeg må ha gått glipp av noe, siden jeg aldri har merket noe særlig til det.

Fordelen med Bike sidene (og andre tilsvarende større møteplasser) er at det kan engasjere "kreti og pleti". Disse gruppene med kompiser og noen hangarounds blir fort kjedelige og gjentagende.

FB betydningen er ikke å kimse av. Hver vår, når gearfoten klør, melder jeg meg inn i flere slike grupper lukkede og åpne. Når en så nærmer seg høsten blir det døds kjedelig i gruppen med 250 medlemmer der 3 skriver korte meldinger og legger ut noen få bilder. .... På høsten melder jeg meg ut, det blir for mye plinging i telefonen rett og slett.

Jeg har forsøkt å legge frem spørsmål på noen av FB sidene.....enten er det bare vas til svar, ellers blir det ikke svar. En sjelden gang kommer det fornuftige svar. Er innom mange slike forum, uten å være medlem, og ser bl.a. et forum som MCsiden som fremdeles tikker og går. De holder seg stort sett innenfor tema og tonen er for det meste er noe alle kan leve med. Mobbing der har jeg bare sett noen få ganger, som ble grepet tak i til slutt.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.