Hvilken motorsykkel er dette

7 innlegg 0 nye
Hvilken motorsykkel er dette

Hei folkens,

Jeg så denne utrolig kule motorsykkelen i Oslo forleden og lurer på hvilket merke og modell det er?
Noen som har kjennskap til denne sykkelen, har forelsket meg og vil gjerne ha en tilsvarende.

Takk
[img=61843]

Hjemmesnekra mc. Du tar en vanlig mc av årgangsmodell. Fjerner alt og kaster. Kjøper så tank fra en annen sykkel. Setter på ulovlig eksos og universalt utformede lys.

Vips så har du den. Bruksområde: være kul i nærmiljøet.

Morsomt, absolutt. Bruksområdet er begrenset.

Strålende svar, takk!

Det er en ombygd ("bobber") Suzuki LS 650/ Savage. Ensylindret motor med moderat effekt. Det ser ut til å være original ramme, hjul, gaffel og motor. Bare kappet bakramme, annet sete, bakskjerm og eksos. Forsåvidt en grei bysykkel om du ikke er for høy. Søstera mi hadde en original sånn, og syntes den var helt ok, men hun er rundt 1.65.

Savage motoren er "a blast from the past" og, etter min mening, helt riktig maskin til en bobber. Den er basic (uten å være teknisk utdatert).

Bobber er uten fjas og uegnet til annet enn lokalfart, unntatt for de mest hardføre. Da er det snakk om kos og attitude.

Personlig har jeg ingen sans for dem....men viser respekt for de som har tatt det valget. Har en som durer forbi ganske ofte i original utførelse, og det høres utrolig hyggelig ut med den ensylindrede motoren i akkurat passe tempo.

Skriv ny kommentar

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.