Bild
Neste artikkel
Honda Riding Assist-e.

Selvbalanserende el-motorsykkel fra Honda

Bildeserier

Honda kommer til Tokyo Motor Show med en selvkjørende elektrisk konseptsykkel – hvor er bransjen egentlig på vei i fremtiden?

Vi har sett elektriske motorsykler, enkelte til og med i produksjon og salg, samt fascinerende konsepter med robotførere og selvbalansering. Begge er faktorer som tar litt av brodden av noen av motorsykkelkjøringens største gleder. Men vi har svelget de teknologiske løsningene i tur og orden.

Nå kommer Honda Riding Assist-e, en motorsykkel som kombinerer både el-drift og selvkjøring, og spørsmålet er nå hvordan motorsyklister verden over kommer til å reagere. Men spøk til side – det er moro når motorsykkelprodusentene tøyer grensene med slike konsepter.

Honda Riding Assist-e skiller seg ikke så mye fra produsentens selvbalanserende konsept, som ble vist på den siste CES-messen. Den store nyheten er at Honda viser en helt el-drevet drivlinje. Chassiset ser ut til å bestå av en ramme av stålrør, sammen med en tøff enkeltsving. Den moderne TFT-instrumenteringen gir oss også håp om litt fornyelse på dette området.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.