Bild
Neste artikkel

BMW antyder en luftkjølt 1800-kubikker

Bildeserier

I et japansk BMW-bygg med kvalitetsstempel fra hovedkvarteret i Tyskland, finner vi en luftkjølt boxer på 1800 kubikk.

Det er i så fall ikke første gang BMW benytter byggsamarbeidene sine for å antyde om hva som skal komme. Vi har sett dette tidligere, med blant annet G 310 R og K 1600 B. Denne gangen handler det om japanske Custom Works Zon. De har bygd et langt og elegant kunstverk rundt motoren, som BMW forteller at er en prototype. 

Mer enn som så har BMW imidlertid ikke sagt. Motordesignen er i hvert fall inspirert av eldre slektninger, og det store volumet skyldes i stor grad hardere utslippskrav, som kan høres paradoksalt ut, men med større motor kan man ha lavere trimmingsgrad og dermed opprettholde ytelsen. Prototype-motoren hadde passet godt i en Diavel-utfordrer. 

Yuichi Yoshizawa og Yoshikazu Ueda, grunnleggerne av byggfirmaet, fikk gleden av å presentere bygget på messen Mooneyes Show i Yokohama, og de ble Best of Show. Ta en nærmere titt på bygget i bildeserien.

Hva tror du om en luftkjølt 1800-kubikker fra BMW? 
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.