Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

Bilder: Walt Siegls lekre L’AVVENTURA

Bildeserier

Rallysyklene fra 80- og tidlig på 90-tallet var ekstreme skaperverk. Her har Walt Siegl gjenskapt stilen i en like kapabel som vakker Ducati.

Walt Siegl er østerrikeren med bakgrunn som både verktøymaker og ansvarlig for å promotere hjemlandets kunst- og kulturliv i USA, på utenriksdepartementets regning. På fritiden bygde han unike motorsykler i kjelleren, en hobby som nå har vokst til en profesjonell virksomhet.

Han og teamet bygger moderne og effektsterke motorsykler i tidløs klassisk stil. Denne 1100-kubikks Ducatien med tydelige rallyvibber er ikke noe unntak.

Walt Siegl har egentlig ikke avslørt mer enn bildene av modellen, men vi har merket oss den kraftige svingarmen, tanken på 24,6 liter, solide dempere og den sofistikerte GPS-løsningen, og konkluderer med at dette ikke bare handler om show.

Den lange salen i ett stykke, de doble frontlyktene, og kåpene er like stilige som de er formålstjenlige. Et spesialprodusert eksossystem med en sportslig SC Projects-lyddemper er prikken over i-en på dette bygget.

www.waltsiegl.com
 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: