Bild
Neste artikkel

Bilder: Walt Siegls lekre L’AVVENTURA

Bildeserier

Rallysyklene fra 80- og tidlig på 90-tallet var ekstreme skaperverk. Her har Walt Siegl gjenskapt stilen i en like kapabel som vakker Ducati.

Walt Siegl er østerrikeren med bakgrunn som både verktøymaker og ansvarlig for å promotere hjemlandets kunst- og kulturliv i USA, på utenriksdepartementets regning. På fritiden bygde han unike motorsykler i kjelleren, en hobby som nå har vokst til en profesjonell virksomhet.

Han og teamet bygger moderne og effektsterke motorsykler i tidløs klassisk stil. Denne 1100-kubikks Ducatien med tydelige rallyvibber er ikke noe unntak.

Walt Siegl har egentlig ikke avslørt mer enn bildene av modellen, men vi har merket oss den kraftige svingarmen, tanken på 24,6 liter, solide dempere og den sofistikerte GPS-løsningen, og konkluderer med at dette ikke bare handler om show.

Den lange salen i ett stykke, de doble frontlyktene, og kåpene er like stilige som de er formålstjenlige. Et spesialprodusert eksossystem med en sportslig SC Projects-lyddemper er prikken over i-en på dette bygget.

www.waltsiegl.com
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.