Bild
Neste artikkel

119 kilo supermoto til 327 000 kroner

Bildeserier

Karbonfiberekspertene hos Rotobox tilbyr nå en komplett motorsykkel, en ombygd Yamaha som kun veier 119 kilo fulltanket.

Rotobox jobber først og fremst med lettvektsfelger men begir seg nå altså inn i supermoto-klassen. "Splice" kan bygges med 250 eller 450-modellene fra Yamaha som grunnlag, og motor og ramme er hentet fra disse. Faktum er at YART, det suksessrike Yamaha-teamet fra Østerrike, har hjulpet til med bygget. 

Chassiset har fått mye kjærlighet i form av en R6-svingarm, Öhlins FG461-gaffel og TTX-støtdempere, og så klart selskapets egne felger Boost av karbonfiber. Brembo står for det potente bremsesystemet. Rotobox har også produsert kåper, drev, gaffelkrone, sal og så videre.

Men smaker det, så koster det. 119 kilo fulltanket og 60 hestekrefter koster cirka 327 000 kroner med dagens valutakurser. Du leser mer hos Rotobox Moto
Rotobox supermoto

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.